BeautyTek – nadomestilo za estetsko kirurgijo


beutytek_smallBeautyTek je neinvazivna, popolnoma naravna tehnika oblikovanja telesa. Ponuja vam nebolečo alternativo kirurškim posegom in obenem daje enkratne rezultate.

BeautyTek je revolucija v medicinski tehnologiji in je edini sistem na svetu, ki je združil umetno inteligenco, mikroelektriko in bio feedback.

BeautyTek vedno »komunicira« s telesom, kar omogoča sistemu, da določi pomanjkanje energije v celici ter oddaja impulz , ki celici nadoknadi pomanjkljivo energijo in tako povrne ravnovesje v tretiranem delu telesa.

Presnova celic ustvarja odpadne snovi, ki se jih mora telo znebiti. Poleg izkoriščenih ali mrtvih celic se mora telo znebiti tudi neprebavljene ali delno prebavljene hrane ter kemikalij, ki smo jih zaužili skupaj z hrano ali iz okolice. Ko se odpadne snovi nalagajo v telesu, upočasnijo mikrocirkulacijo celic in tkiv, kar posledično upočasni celično aktivnost, zaradi česar se še bolj upočasni odstranjevanje odpadnih snovi iz telesa. Ta začarani krog se nadaljuje in v končni fazi lahko pride do resnih zdravstvenih težav. Eden izmed najbolj opaznih simptomov počasne celične aktivnosti je nalaganje maščob in celulita.

BeautyTek telesu omogoča razgrajevanje maščob ter odstranjevanje odpadnih snovi in strupov.

Optimalne rezultate dosega pri :

 • zmanjševanju maščobnega tkiva na trebuhu vključno z odstranjevanjem celulita,
 • zmanjševanju maščobnega tkiva na zadnjici vključno z odstranjevanjem celulita,
 • zmanjševanju maščobnega tkiva in oblikovanju bokov in stegen vključno z odstranjevanjem celulita,
 • učvrstitvi kože na trebuhu po porodu,
 • tretmajih aken, brazgotin in strij,
 • učvrstitvi prsi.

BautyTek - odstranjevanje odvečne maščobe

Maščobe so ena izmed osnovnih komponent človeškega telesa. Preostale komponente so mišice, voda, kosti in organi. In le skupaj lahko omogočijo normalno in zdravo delovanje organizma.

Kaj so maščobe v telesu?

Maščobe v telesu lahko razdelimo na esencialne maščobe in rezervne maščobe. Esencialne maščobe so nujne za normalno in zdravo delovanje organizma. Pri moških zajemajo približno 3 odstotke telesne teže. Pri ženskah pa kar okrog 12 odstotkov. Ta razlika v odstotkih je posledica dejstva, da esencialne maščobe pri ženskah zajemajo dele telesa, značilne le za ženski spol: prsi, boke, stegna, ki so nujni za normalno reproduktivno funkcijo žensk.

Rezervne maščobe se kopičijo pod kožo v posebnih delih našega telesa vključno z mišicami. V to skupino maščob spadajo tudi maščobe, ki se nahajajo globoko pod kožo in ščitijo notranje organe pred poškodbami. Moški in ženske imajo približno enako količino rezervnih maščob.

BeautyTek tretma - kaj lahko pričakujem?

BeautyTek ponuja izredne rezultate pri odstranjevanju odvečne maščobe. S svojim delovanjem pomaga, da se maščoba iz maščobnih celic uporabi kot vir energije. S pomočjo Beautyteka je možno izgubiti centimetre na tistih delih telesa, kjer se jih najtežje znebimo, in to brez posebnih diet, telovadbe in kirurškega skalpela.

Kako določiti stadije celulita?

Test, pri katerem pritisnemo kožo, ki smo jo zajeli s palcem in kazalcem, je najbolj enostaven način za odkrivanje celulita. Pri tem testu odkrivamo neravnine na koži ali tako imenovano pomarančno kožo, ki je zanesljiv znak prisotnosti celulita. Ponavadi ta test izvajamo na stegnih, zadnjici in trebuhu.

Nürnberg-Müller lestvica pa se lahko uporablja za določanje stadija razvoja celulita:

 • faza 0: koža je gladka v stoječem in ležečem položaju in ob pritisku ni znakov pomarančne kože;
 • faza 1: koža je gladka v stoječem in ležečem položaju, vendar pa so ob pritisku vidni znaki pomarančne kože;
 • faza 2: neravnine na koži so vidne v stoječem položaju, medtem ko se v ležečem ne opazijo;
 • faza 3 - neravnine na koži so opazne v vseh položajih - kakor v stoječem, tako tudi v ležečem.

Kako z BeautyTekom odstranjujemo celulit?

Najprej začnemo s standardnim tretmajem za zmanjševanje odvečne maščobe, ki traja 60 minut, nato sledi Aktivni Celulit Tretma (ACT), ki traja približno 30 minut. ACT tretma je dodatna terapija, ki jo uporabljamo za razbijanje maščobe in celulita na nogah, rokah, zadnjici in trebuhu. ACT tretma izvajamo na trebuhu ali na predelu zadnjica-noge, in sicer po vsakem standardnem tretmaju. Pred tretmajem je potrebno spiti vsaj dva decilitra vode, da bi pospešili izločevanje strupov med tretmajem.

Čvrstost - ne velikost!

Med ljudmi velja mnenje, da najprej opazimo na ženskem telesu prsi. Vendar pa je čvrstost prsi veliko pomembnejša kot velikost, ker prav čvrstost daje lep videz.

Možnosti, ki jih imamo:

 • Nekirurške: na tržišču je naprodaj nešteto losjonov in krem, ki zagotavljajo čvrstost prsi. Kakovostnejše kreme nam pomagajo le toliko, da nekoliko napnejo kožo. Masaža prsi pomaga v boju z gravitacijo.

BeautyTek tretma - kaj lahko pričakujem?

BeautyTek dosega izredne rezultate na tem področju. Stranka lahko pričakuje bolj čvrsto kožo, dvignjene prsi, izboljšanje tonusa kože in njene teksture. Z BeautyTek tretmajem dosežemo tudi povečan krvni pretoka skozi tkivo in tako se poveča tonus pektoralne mišice. Serija tretmajev učvrsti, dvigne in izboljša obliko prsi. Učinek tretmajev ostaja viden tudi po končani seriji.

BeautyTek- tretma strij

Vsi tisti, ki pogosto hujšajo in potem vedno znova povrnejo staro, neželeno težo, lahko dobijo strije - najpogosteje na nadlaktih, prsih in stegnih. Tudi najstniki lahko zaradi hitre rasti dobijo horizontalne strije na hrbtu.

BeautyTek tretma - kaj lahko pričakujem?

BeautyTek povečuje pretok energije v celicah z uravnovešenjem ionov v celicah, pospešuje presnovo in krvni obtok ter stimulira pretok limfe, kar povečuje možnost, da telo samo okrepi svoje moči, s tem pa tudi zdravje. Tako se izboljšuje splošno stanje in telo dobi priložnost, da si samo izboljša videz. BeautyTek je dokazal, da učinkovito deluje na strije.

BautyTek - tretma aken

Kaj so akne?

Akne so kožna bolezen, pri kateri sta značilni vnetje kože in nastanek komedonov, ponavadi pa se pojavi na obrazu in vratu.

Slaba nega kože: drgnjenje, stiskanje in drugi napačni načini čiščenja kože lahko samo poslabšajo stanje kože.

Geni: vzrok aken je lahko tudi dednost.

Življenjsko okolje: vlaga in sonce lahko imata številne slabe vplive na kožo.

Ličila: določena ličila, še posebej tista, ki so na bazi olj, lahko zamašijo pore in poslabšajo težave z aknami.

BeautyTek - kaj lahko pričakujem?

BeautyTek povečuje pretok energije v celicah z uravnovešenjem ionov v celicah, pospešuje presnovo ter krvni obtok in s tem spodbuja pretok limfe, kar povečuje sposobnost telesa, da se samo pozdravi in se znebi strupov.

BeautyTek je dokazano zelo učinkovit pri tretmajih aken

Najpogostejša vprašanja:

Kaj je biokibernetska metoda?

S pomočjo računalniške tehnologije in zunanje uporabe elektrolitov aparat analizira tkivo in uravnovesi prenovo zdravega tkiva na škodo maščobnega, ki s tretmaji izginja. V telesu se vzpostavi homeostaza (ravnovesje telesnih tekočin).

Kako deluje BeautyTek?

BautyTek oskrbi vse dele telesa z energijo. Glede na to, da se dražljaji prenašajo v vsak posamezen del telesa z različnimi masažnimi nastavki (sondami), računalnik ves čas spremlja reakcije telesa in sproti prilagaja tretma, da bi dosegli najboljše možno energijsko ravnovesje. Vsak tretma je popolnoma individualen - prilagojen vsaki osebi posebej.

Kaj se dogaja v delu telesa pri tretmaju?

Energija, ki se prenaša v tkivo, deluje kot spodbujevalec številnih telesnih funkcij:

 • zvišuje se energetski nivo telesa;
 • voda in toksini v celicah se usmerjajo v limfni obtok, da bi se hitreje izločili;
 • regulira se ravnovesje vode v telesu;
 • maščobno tkivo dehidrira;
 • lokalizirano maščobno tkivo se razbije;
 • poveča se dotok krvi in s tem tudi hranljivih snovi v tkivo;
 • znova se vzpostavi mreža ionov;
 • po potrebi se v telo absorbirajo aktivne snovi iz elektrolitov.

Po kolikšnem času so vidni prvi rezultati?

Čeprav so rezultati opazni že po prvem tretmaju, so rezultati izredno opazni po priporočeni seriji dvanajstih tretmajev.

Koliko časa traja učinek tretmajev?

V primeru odstranjevanja odvečne maščobe so rezultati trajni - tako kot pri kirurških tretmajih. Pri tretmaju prsi , brez uporabe katerekoli druge tehnike, trajajo rezultati od šest mesecev do dve leti. Navedene vrednosti veljajo ob upoštevanju zdravega načina življenja.

Koliko tretmajev je potrebnih?

Težko je določiti točno število, ker se telo vsakega posameznika odziva z različno hitrostjo. Da pa bi lahko zagotovili optimalne rezultate, priporočamo serijo dvanajstih tretmajev.

Po kolikšnem času lahko ponovimo tretma?

Za optimalne rezultate sta priporočljiva dva tretmaja tedensko z najmanj 24-urnim premorom med dvema obiskoma. Maksimalno število tretmajev na teden je tri.

Ali se lahko hkrati tretira več delov telesa?

Za doseganje optimalnih rezultatov je potrebno, da se energija med enim tretmajem koncentrira v enem delu telesa. V primeru istočasnega tretiranja več področij se zmanjšuje koncentracija energije in s tem tudi učinkovitost. Priporočljivo je dokončati tretmaje na enem delu telesa, preden začnemo tretirati drugi del.

Ali so potrebni tretmaji za vzdrževanje doseženih rezultatov?

Ko smo rezultate že dosegli, priporočamo vzdrževalne tretmaje na vsakih 4-6 tednov oz. enkrat na 3-4 mesece, da bi zagotovili trajnost rezultatov. Vse je odvisno od tega, kako se telo odziva na tretmaje. Vaš terapevt vam bo najbolje svetoval glede na individualno stanje.

Kako poteka tretma?

Pred tretmajem se najprej pogovorite s terapevtom, ki preveri, kateri del telesa želite preoblikovati in tako nastavi na aparatu program, ki je za vas najbolj učinkovit. Ko se uležete na mizo, vam terapevt najprej očisti del telesa, da bi odstranil ostanke kreme ali drugih preparatov, ki bi lahko vplivali na tretma. Elektrolitski gel nanese na tretirano področje, nato pa s pomočjo sonde BeautyTek aparata analizira nivo vaše energije in ga pripelje na nivo, ki je optimalen za tretma. Ko se nivo vaše energije uredi in analizira, aparat vodi terapevta skozi tretma s pomočjo slik in napotkov na monitorju. Tretma traja približno 60 minut, razen tretmaja obraza in nog, ki trajata nekoliko dlje.

Ali obstajajo kakršnikoli stranski učinki?

Najbolj pomembna značilnost BeautyTeka je, da v primerjavi z invazivno kirurgijo daje izredne rezultate, pri tem pa ni nobenih tveganj ali stranskih učinkov. BeautyTek tretmaji se izvajajo na koži. Med in po tretmaju lahko občutite večjo potrebo po mokrenju, kar je tudi normalno in kaže na to, da je bil tretma učinkovit.

Ali bom čutil/-a bolečino ali kakršnekoli neprijetnosti med tretmajem?

BeautyTek tretma je prijeten in popolnoma neboleč. Nekateri čutijo rahlo pikanje na določenih delih na koži. Pri tretmajih obraza lahko v ustih čutite rahel kovinski okus po plombah. Po tretmaju se boste počutili kot po rahli masaži, veliko ljudi pa se na splošno počuti bolje.

Ali je potrebno imeti dieto ali telovaditi?

BeautyTek je učinkovit tudi brez upoštevanja strogih diet in telovadbe. Strankam priporočamo, naj zaužijejo več svežega sadja in zelenjave, naj se izogibajo nasičenim maščobnim kislinam v prehrani in naj vsakodnevno hodijo na sprehode. Da bi dosegli najboljši možen rezultat, je potrebno spiti vsaj dva litra vode dnevno.

Ali obstajajo kontraindikacije - razlogi, zaradi katerih ne bi smel/-a hoditi na BeautyTek tretmaje?

BeautyTek tretmaje odsvetujemo , osebam s srčnim spodbujevalnikom, epileptikom in osebam, ki imajo tumor. Pri osebah, ki imajo velike kovinske vsadke (npr. umetni kolk), se tem predelom telesa, kjer se vsadki nahajajo, izognemo, to pa ne pomeni, da ne smemo tretmaja izvajati na drugih delih telesa. Rezultati tretmaja ne bodo optimalni v primeru, če se ne počutite dobro in je vaš nivo energije nizek.