LPG - oblikovanje telesa z lipomasažo


Oblikovanje telesa s LPG aparatiEndermologija je neinvazivna metoda, prilagojena vsaki življenjski dobi, v kateri se dogajajo spremembe na koži, kot sta celulit in prvi znaki staranja. Endermologija spodbudno deluje na mikrocirkulacijo, vrača tonus vezivnemu tkivu in tako izboljšuje celoten videz kože.

Aparat Lipo M6 je visoko tehnološko razvit in pri tretmaju upošteva individualne lastnosti tkiva osebe.
Lipo M6 deluje na principu krožne masaže in negativnega pritiska - vakuma. Krožna masaža poteka s pomočjo dveh motornih valjev, katerih hitrost in smer se neodvisno drug od drugega prilagajata morfotipu tretirane osebe, njeni starosti ter tipu kože. Tretmaji so neinvazivni, popolnoma neboleči in sproščujoči. V tretmaje z Lipo M6 niso vključena nobena zdravila in kemične snovi. S tretmaji se aktivirajo naravne funkcije kože, organizem pa se vrne v svoje naravno, zdravo stanje.
Pred prvim tretmajem je obvezen vizualni pregled in analiza stanja telesa, da lahko prilagodimo terapijo lastnostim vsakega organizma posebej. Pri celulitu je priporočljivo, da pričnemo s tretmaji čim prej, ker celulit ne pozna starostnih meja.
Pomembno je vedeti ...

Ali je endermologija nova metoda in ali je varna?
Endermologija je metoda, ki se v svetu uporablja že več kot petnajst let. Izvaja se individualno, prilagaja se posamezno vsaki stranki in ni boleča.

Ali se z endermologijo lahko zmanjša količina telesne mase?
Ta metoda se ukvarja predvsem z odstranjevanjem celulita in izboljševanjem celotnega videza kože, medtem ko telesna masa ni na prioritetnem mestu.

Ali je tretma boleč in kako dolgo traja?
Tretmaji so popolnoma neboleči. Podpludbe se ne smejo pojaviti! Tretmaje izvajamo dvakrat do trikrat tedensko in trajajo do 40 minut.

Ali je ta metoda bolj učinkovita kot fizična aktivnost?
Redna fizična aktivnost je zaželena, ampak samo ta ne odpravi celulita. Prav zaradi tega je zelo dobro kombinirati telesno aktivnost in endermologijo.

Ali lahko ta metoda nadomesti dieto?
Pravilna prehrana v vsakem primeru pomaga pri vzdrževanju telesne teže. Endermologija deluje na celulit, obliko in obseg telesa.

Ali lahko endermologija nadomesti liposukcijo?
Liposukcija je tehnika odstranjevanja odvečnega maščobnega tkiva, ki zmanjšuje obseg telesa, vendar se tako ne moremo znebiti celulita in ohlapne kože. Prav zaradi tega je endermologija popolna metoda, ki izpopolnjuje liposukcijo in vrača koži čvrstost.

Ali je endermologija znanstveno dokazana?
Rezultate LPG metode so potrdile znanstvene raziskave uglednih ameriških in evropskih univerz.

Na katere plasti tkiva deluje endermologija?
Ta metoda deluje na vezivno tkivo, mu vrača tonus in tako izboljšuje celoten videz kože ter ustvarja elegantno figuro.

Poleg odstranjevanja celulita dosegamo z endermologijo še številne druge pozitivne učinke:
•    preprečimo zatekanje nog,
•    reguliramo nivo tekočine v telesu,
•    pospešimo izločanje toksinov,
•    pospešimo limfni obtok,
•    povečamo napetost kože,

Težave, ki jih lahko rešimo z Lipo M6:

•    Odpravljanje celulita,
•    odpravljanje maščobnega tkiva z določenih delov telesa,
•    oblikovanje telesa,
•    težave z ohlapno kožo,
•    izboljšuje cirkulacijo,
•    omili znake staranja.